Richard Kors

Naast mijn werk als manager ben ik trainingsacteur, acteur en speel al ruim 20 jaar toneel. Communicatie en de vorm van communiceren, verbaal en non-verbaal heeft op mij altijd een enorme aantrekkingskracht gehad. De eerste indruk is voor mij van groot belang hoe ik een gesprek in ga.

Naast mijn passie voor de kunst van expressie heb ik ruime ervaring als leidinggevende , het geven van workshops en het ingezet worden als dagvoorzitter. Motiveren, enthousiasmeren en het coachen van collega’s en cursisten werkt voor mij als een batterij.

Tevens ben ik actief als acteur en model in de reclamewereld. Onder andere als model voor een fotoshoot voor de KPN en de NS en als acteur voor de NPO en Consumentenbond.

Mail Richard!

Patrick de Groot

Als ervaren manager ben ik voortdurend bezig met interactie op diverse niveau's. Een fascinerend aspect hierbij is om te zien, dat je mensen kunt laten inzien hoe ze door anderen worden gezien. Ik geloof hierbij sterk in het proces van "learning by doing"; mensen laten leren door simpelweg doen! Ik krijg ontzettend veel energie van het feit, dat mensen in staat zijn om zichzelf te ontwikkelen.

Het werk als trainingsacteur stelt mij in staat om mensen te faciliteren hun leerdoelen te bereiken en hun talenten te laten ontdekken cq te laten ontwikkelen. Ik zie mezelf dan ook als talentontwikkelaar.

Mail Patrick!